Discurs Iohannis Parlament. Turcan: PSD a adus oameni pentru a genera conflict

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, acuză PSD că a adus oameni la Parlament pentru a genera conflict la plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului în care preşedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj. 

"Astăzi vom afla din nou adevărul despre PSD. În declaraţii spun că vor linişte, că sunt oamenii dialogului şi pentru colaborare. Din nefericire, realitatea îi contrazice şi incită la ură, la nerespectarea instituţiilor statului, practic instigă la o manifestare împotriva preşedintelui şi împotriva unei decenţe în Parlamentul României. Au adus oameni la balcoane care să genereze conflict şi conflictul a fost dintotdeauna arma preferată a PSD. PSD rămâne un partid generator de conflict care doar mimează ataşamentul faţă de valorile democratice, faţă de lege, faţă de Constituţie. În realitate, PSD-ului nu-i pasă de nimic, nici de lege, nici de Constituţie, nici de interesul public", a spus Turcan, marţi, la Parlament. 

Ea a susţinut că la plenul Parlamentului, în care preşedintele Iohannis va adresa un mesaj, balcoanele vor fi "pline de oameni aduşi de PSD" care să genereze conflict. 

Şeful statului va adresa, marţi, un mesaj Parlamentului cu privire la modificările legislaţiei penale iniţiate de Executiv, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel