Discurs Iohannis. Chirieac: Mesaj CRITIC, dar corect. Greu să-l contrazici

Analistul Bogdan Chirieac a comentat discursul acid pe care președintele Klaus Iohannis l-a avut la ceremonia de învestire a noului Guvern. 

Bogdan Chirieac spune că în ciuda faptului că discursul președintelui a fost unul critic, rămâne unul foarte greu de contrazis. Analistul apreciază modul în care a acționat Klaus Iohannis în această perioadă, cu precădere că nu a încercat întârzierea numirii premierului și nici depunerea jurământului de către noul Executiv. 

"A fost un discurs foarte critic al președintelui Klaus Iohannis, dar corect. Este greu să-l contrazici pe președinte în ceea ce a spus în această seară. Salutăm faptul că nu a întârziat în nici un fel nici numirea premierului, nici depunerea jurământului de către Guvern. Președintele a acționat ca și cum s-ar fi aflat cumva în opoziție cu actualul Guvern, dar o opoziție constructivă. Nu a încercat să îi jeneze, nu a încercat să le pună bețe în roate. Președintele a făcut o analiză a situației României de până acum. Poate prea dură, poate că merita să spună și câteva lucruri pozitive, dar în orice caz a avut un discurs prezidențial, " a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel