Discurs Dragnea, moțiune cenzură. Ce spune Chirieac

Bogdan Chirieac a făcut un comentariu după discursul lui Liviu Dragnea în legătură cu moțiunea de cenzură.

"Cred că discursul lui Liviu Dragnea nu a fost un discurs rău. El nu se referă însă deloc la viitor. Nu știm ce se va întâmpla mâine. Are și câteva conotații, câteva repere așa că s-ar deroba de sistem, mă refer la domnul Dragnea. A numit toxică alianța cu UNPR, UNPR fiind partidul sistemului. De asemenea, a făcut și o paralelă cu chemarea la DNA, luni dimineața, a doi lideri importanți PSD. Sunt câteva aluzii pe care le face Liviu Dragnea despre statul polițienesc. Nu face mai mult în acest moment", a zis analistul politic la România TV.

[citeste si]

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu și-a dorit niciodată să se ajungă la situația actuală, afirmând că adoptarea moțiunii de cenzură înseamnă continuarea guvernării PSD — ALDE așa cum au vrut românii la alegerile din decembrie 2016.

"Astăzi nu e o zi fericită pentru mine, mai ales după ce l-am ascultat pe domnul Grindeanu. N-am dorit să ajungem vreodată în această situație, cu toată încărcătura zilei de azi, cu toate discuțiile, sugestiile, lucrurile sunt foarte simple. Adoptarea moțiunii înseamnă continuarea guvernării PSD — ALDE așa cum au vrut românii în decembrie. (...) Am ales să fim sinceri și cu partidul, dar mai ales cu românii, am ales asta în loc să pretindem că totul este în regulă. Nu a fost totul în regulă, premierul și Guvernul căruia i-am încredințat cel mai ambițios program de guvernare de după 1989 nu au performat așa cum am sperat. (...) Nu se aștepta nimeni ca fostul nostru coleg să reacționeze cu atâta îndărătnicie", a spus Dragnea, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel