Discuții în PSD pentru premier. Liviu Dragnea, culise din partid

Șeful de campanie al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a dat detalii din culisele PSD. Luni, au loc discuții strategice, care ar putea anunța, marți, un tandem. Lucrurile ar trebui tranșate într-o singură discuție, a subliniat Liviu Dragnea, pentru ca Victor Ponta să nu stea în negocieri în zilele de campanie. 

Liviu Dragnea a declarat că va fi o "discuție normală în coaliție, o scurtă analiză a votului de ieri și probabil va fi o discuție si pentru viitorul premier. Nu știu cum va fi pentru că n-am participat până acum la o astfel de discuție între tururi. Cel mai important este ca Victor Ponta să ajungă președintele României să-și maximizeze șansele. Repet, nu este obligatoriu să fie din PSD".

Liviu Dragnea a subliniar că OUG 55, de traseism al primarilor, dacă ar fi avut vreun efect, "în județele unde nu am câștigat ar fi trebuit să câștigăm. Mutarea primarilor nu înseamnă că vin și cu voturile în buzunar". 

Întrebat despre un tandem cu PLR, Liviu Dragnea a declarat că "există o discuție despre cooptarea PLR la guvernare. E posibil să apară un tandem, e posibil să apară și alte lucruri. În principiu, ar trebui să fie o singură discuție, pentru că Victor Ponta nu are timp să stea în negocieri, mai sunt 13 zile până în al doilea tur". 

"Cetățenii sunt liberi, n-are nimeni voturile în buzunar", a ținut să sublinieze Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel