Directorul SIE nu știe unde se află Cristian Sima

sima
sima

Brokerul Cristian Sima nu este preocuparea SIE, a declarat la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică la Pro TV, directorul Serviciului Teodor Meleşcanu, care a precizat că nu știe unde se află fostul șef al Bursei din Sibiu și nici nu i s-a cerut să identifice unde se află acesta.

"Nu, în mod sincer nu ştiu unde se află Cristian Sima şi nu este o preocupare a noastră", a spus Meleşcanu, răspunzând unei întrebări, precizând ulterior că nu i s-a cerut să identifice unde se află acesta.

"Nouă ni se poate face o cerere de activitate dacă e vorba de o persoană care pune într-adevăr în pericol securitatea naţională, dintr-un motiv sau altul", a adăugat Teodor Meleşcanu, care a declarat că nu-l cunoaște personal pe broker.

"Când e vorba de o chestiune economică, nici nu urmărim oamenii de afaceri ai noştri cum spunea domnul Diaconescu, nici nu-i căutăm pe unde sunt", a mai spus directorul SIE, arătând că există alte structuri care se ocupă de astfel de chestiuni şi menţionând colaborarea poliţienească.

Fostul director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima,  a susţinut, în 12 octombrie, într-o emisiune TV, unde a intrat în direct, că se afla în Reykjavik (Islanda) şi că a plecat de frică din ţară, întrucât i s-ar fi cerut să îşi cedeze toate activele pe care le are după ce a pierdut banii clienţilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel