Directorul Renault laudă România. Comparație cu Franța

Directorul general al Grupului Renault România, Yves Caracatzanis, a lăudat România și s-a arătat optimist cu privire la șansele țării noastre. 

”Mulţi dintre cei care vin în România sunt uimiţi că găsesc aici cel mai rapid internet din lume, deci se pot face proiecte de infrastructură care merg. Eu am constatat că viteza internetului de aici este de zece ori mai mare decât cea pe care o aveam acasă, în Franţa. România este capabilă să facă, deci asta ar trebui să se numere printre priorităţile autorităţilor. Sunt mai puţin pesimist decât dumneavoastră, pentru că România ştie să facă lucruri bune, cum este infrastructura de internet”, a declarat Caracatzanis, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată în localitatea argeşeană Bascov.

Referitor la autostrăzile pe care investitorii le cer, directorul general al Grupului Renault România a afirmat că acestea ar trebui făcute în primul rând în interesul Românei şi al românilor.

”Infrastructura şi autostrăzile nu se fac pentru Dacia sau Renault, sunt pentru toate companiile din România, sunt pentru România, sunt pentru români. (...) Este important ca infrastructura să existe pentru a rămâne competitivi, pentru a atrage şi alţi producători şi furnizori”, a mai spus Yves Caracatzanis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel