DIRECTORUL RADET a demisionat

Irina Constantin / 30 ian 2018 / 16:32 Salveaza PDF Comentarii

Directorul RADET, Răzvan Nițu, și-a dat demisia din RADET, potrivit Antena 3. 

Răzvan Niţu era administratorul special al RADET. El a ales să-și dea demisia după ce doi angajați RADET au murit în Capitală. 

O conductă de apă caldă s-a spart în București. Doi muncitori care lucrau la remedierea unei avarii, într-un canal, au murit. Înainte ca bărbații să facă ceva, teava s-a spart și din cea a ieșit apa fierbinte. Trupul unui bărbat a fost scos la suprafață abia după patru ore. Era mort. 

Al doilea bărbat, ars pe 80% din corp a reușit să iasă singur din canal și a murit la spital. 

Incidentul a avut luni, în jurul orei 17:00, când doi muncitori au coborât într-un canal colector să repare o reţea primară de apă, care era fisurată.

[citeste si]

Apa din reţea are peste 90 de grade Celsius. 

”Ne-am uitat cu atenţie pe fişa procedurii. S-a ajuns la concluzia, sigur preliminar, că acesta nu a fost deloc încălcată. Lucrătorii care au coborât în căminul de repartiţie erau îmbrăcaţi adecvat, conform ceea ce prevede stas-ul de protecţie a muncii”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Sectorului 6.

RADET a catalogat tragedia drept accident grav de muncă şi a anunțat declanşarea unei anchete. Poliția a deschis un dosar penal.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58

TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12