Analist politic, către Băsescu: ”I-ai pupat în fund cu lipăituri”

Analistul politic Oana Popescu, îl desființează pe Traian Băsescu, după ce fostul președinte a denunțat ”demagogia politrucilor europeni” care obligă statele UE la cote de refugiați.

Iată mesajul dur postat de Oana Popescu pe pagina sa de Facebook și adresat lui Traian Băsescu:

”Draga Traian Basescu,

Sunt sigura ca politrucii europeni pe care i-ai pupat in fund cu entuziasm si lipaituri ca sa te tina in functie sunt incantati acum ca ti-ai recuperat subit clarviziunea si spiritul critic.

De asemenea cred ca le-a sporit acum increderea in Romania, o tara al carei lider timp de 10 ani a zis ca UE, ca UE, ca UE, ca ne bate UE la funduletz daca nu bagam anticoruptie, ca i-a zis lui UE ca el are mereu dreptate, ca tre' sa UE, UE, UE... ca s-o coteasca brusc si sa spuna acum ca unde, maaaaa, nenorocitii aia??? Sa moara UE in chinuri, sunt niste porci de caini. La fel cum a zis timp de 10 ani ca cu calea europeana a Republicii Moldova, ca sa facem si sa dregem... ca sa spuna la o luna de la parasirea mandatului ca de unde, el a stiut de mult ca Moldova e pa pa!

[citeste si]

Deci:

1 - iti dorim mult succes in gruparea de antieuropeni schizoizi in care banuiesc ca i te vei alatura curand Monicai Macovei in Parlamentul European

2 - a murit Vadim, iar tu esti la fel de sexy ca Marine Le Pen

3 - by all means, te rugam continua; mai bate si cuiul ala din colt, de acolo, in sicriu, nu te opri, ca si asa Klaus e cam in rigor mortis, nu te deranjeaza nimeni, baga-ne de tot in groapa UE!

4 - nu te epuiza, nu tre' sa-l rogi frumos, Statul Roman nu e cu mult mai inteligent, se descurca si singur sa faca tampenii

5 - nu exista cote de musulmani. Exista cote de refugiati. Care fug de la ei, de acolo, de episoade din astea ca in Paris. Numa' ca zilnice si inzecite. Si mai nasoale. 

6 - mi-e putin neclar: daca or fi si musulmani printre mortii din Franta, Dumnezeu sa-i odihneasca si pe ei? Sau numai daca au acte in regula, cetatenie franceza, rezidenta, daca s-au convertit la crestinism, care sunt criteriile de departajare?

7 - daca nu te asculta Statul Roman (sau nu te intelege, stiu eu, ca marile genii adesea sunt neintelese de contemporani!), eu zic sa facem niste militii de vigilantes, sa luam niste AK-47 de la refugiati (ce, nu au cate doua-trei de familie??? pai ce naiba, vin asa, cu mana goala??!) si sa ne postam la hotare, sa-i impuscam pe micuti!

8 - mori, ma! Insh'allah!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel