EXCLUSIV  Directivă Copyright. Ministru, gafă uriașă. Ponta: Nu trebuia să fie acolo!

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Victor Ponta, liderul Pro România, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre adoptarea Directivei Copyright şi modul în care a tratat ministrul Breaz problema. 

Invitatul lui Bogdan Chirieac la interviurile DC News, Victor Ponta a vorbit, printre altele, despre modul în care a tratat ministrul Culturii, Daniel Breaz, problema Directivei Copyright.

Discutând despre prestaţia României la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, Bogdan Chirieac a subliniat prestaţia ministrului Breaz cu privire la adoptarea directivei sus amintite. "Nu ne-am făcut de râs în niciun caz, cu o singură excepţie: dezastrul de la Cultură. Domnul Daniel Breaz a trecut Directiva Copyright care pune pe butuci presa online din Europa Centrală şi de Est. Este o problemă pe care presa din România o va conştientiza cam într-un an de zile. Dânsul nu a ştiut acest lucru", a subliniat Bogdan Chirieac.

"Cunosc foarte bine Directiva Copyright. Ştiu foarte bine despre ce este vorba acolo. Omul nu trebuia să fie la Cultură. El trebuia să fie la Educaţie, am înţeles. Şi nu s-a mai dus acolo pentru că nu a mai prins, pentru că s-a dus acolo doamna Andronescu. (...) Nu ai cum să pui oameni care nu se pricep într-un domeniu atât de complicat", a declarat Victor Ponta. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel