EXCLUSIV  Dinuț Constantin, primar Corbu: Jos pălăria! Nu se mai merge pe bâjbâite - video

Dinuț Constantin, primarul localității Corbu, județul Olt, la DC News, a spus ce ar fi trebuit făcut pentru ca localitățile mici să fie mult mai dezvoltate în prezent.

Întrebat dacă există o șansă de a fi realizate proiecte cu fonduri europene, primarul Dinuț Constantin a răspuns afirmativ. "Da. Am căpătat experiență, atât noi, cât și firmele de consultanță. Nu se mai merge pe bâjbâite", a zis primarul.

În cadrul interviului a vorbit despre o supărare legată de un proiect privind asfaltarea drumurilor locale. "Eu am avut o supărare foarte mare legată de o măsură europeană: asfaltarea drumurilor locale. 1 milion de euro era valoarea. S-a intrat cu 48 de puncte, noi am avut 45. Am depus contestații. Au mai dat următoarea tranșă de bani. În loc să coboare ștacheta cu cei care depuseseră înainte la 40 de puncte... Vreau să vă spun șmecheria, o știu din experiență. Ne-au chemat, luați proiectele. Zic că trebuie să depunem. Nu mai veniți, nu aveți voie pentru că sunteți sub 50 de puncte. Noi am fost cuminți și am ținut cont. Clujul a depus și a intrat cu 35 de puncte. Asta este viața. Am pierdut", a spus Dinuț Constantin.

"Dacă le pica fisa guvernelor mai demult, prin 2004, să facă programe naționale gen PNDL, să fi fost PNDL 4 acum, localitățile mici și rurale erau mult mai dezvoltate. După mine, PNDL nu este un program, e un concurs de proiecte. (...) Jos pălăria! Eu sunt mulțumit de acest program. Am făcut o asfaltare de 6,1 km. Am terminat lucrarea, am mai făcut și economii la bugetul de stat", a declarat primarul la DC News.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel