Dinu Patriciu pune lacăt la magazinele Mic.ro

dinu
dinu

Dinu Patriciu a hotărât să închidă rețeaua de peste 700 de magazine Mic.ro, începând de marți. Și celelalte afaceri ale omului de afaceri au început să scârție.

Deschise în urmă cu aproximativ doi ani, Patriciu era convins că va da lovitura cu această nouă afacere. Iată că previziunea omului de afaceri nu s-a împlinit, rețeaua de magazine fiind o adevărată piatră de moară pentru afacerile lui Patriciu.  Managementului defectuos,  preţurilor ridicate şi  expansiunea prea rapidă ar fi uneșle din cauzele care au dus la prăbușirea acestei afaceri, potrivit puterea.ro.

Nici celelalte afaceri ale lui Dinu Patriciu nu merg prea bine. Cotidianul "Adevărul" şi tabloidul "Click" se confruntă cu mari probleme, după ce numai anul trecut, cinci firme au solicitat falimentul Adevărul Holding din cauza neachitării datoriilor.

Ziarul Adevărul se află într-o situație delicată încă de anul trecut, când peste o sută de persoane au fost concediate, în speranța redresării publicației. Pentru cei rămași, salariile întârzie lună de lună, iar spectrul șomajului este tot mai evident pentru ei. Tirajul a ajuns la circa 40. ooo de exemplare și nici cu inserturile nu se mai cumpără. De altfel, la sfârșitul anului trecut, Andrei Pleșu a părăsit spațiul editorial din Adevărul, iar Mircea Dinescu a încercat să mai scrie o perioadă în săptămânal de umor.

Mai nou, "Fundaţia Dinu Patriciu" le-a adus la cunoştinţă studenţilor români aflaţi la studii în străinătate că se sistează programul de burse, chiar în mijlocul anului de studiu. Motivul invocat: fundaţia vrea să investească în alt proiect.

Citește și:

Fundația lui Dinu Patriciu sistează programul de burse Inventează-ți Viitorul și Orizonturi Deschise

Adevărul Holding concediază circa o sută de salariați

De ce pleacă Andrei Pleşu de la Adevărul

Dinescu îi cere lui Patriciu demiterea lui Cartianu- ”un profitor al Revoluției”

“Fostul șef de la sală” de la Adevărul vrea exclusivități de la cetățeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel