Dinescu: Băsescu lasă în urmă doar clinchet de cătușe

mircea dinescu deceee
mircea dinescu deceee

Maestrul Mircea Dinescu scrie într-un editorial pentru revista ”Cațavencii” că Traian Băsescu insistă cu solicitările de a-i înlătura pe câțiva dintre miniștri cabinetului Ponta, în numele obiectivului național major, intrarea în Schengen. Președintele ar avea astfel un motiv de ”fudulie” la Bruxelles, căci, ce altceva lasă în urmă șeful statului după nouă ani la Cotroceni, ”în afara clinchetului de cătușe”?

”Rămas ca Nuțu Cămătaru fără leii din Procuratură, pe care i-a crescut de mici dormind cu ei în pat, Traian Băsescu scîncește că n-o să păpăm Schengen dacă nu băgăm mintenaș la pîrnaie doi-trei miniștri de-ai lui Victor Ponta, să fie Europa mîndră de noi, cu atît mai mult cu cît doamna Nicholson abia așteaptă să le vîre, printre gratii, suzeta în botic”, scrie poetul Dinescu.

Simbolul celor nouă ani de ”domnie” a lui ”Țepeluș Vodă” e doar clinchetul de cătușe, până și ”dragostea dintâi, Biruința”, fiind comandată de un temnicer-șef ce dormea cu cătușele sub pernă.

”Din clinchet de cătușe băsesciene s-au întrupat politicienii Gigi Becali și Dan Diaconescu, săltați din plapumă după un mozol prelungit cu “garantul democrației”, din clinchet de cătușe se va întoarce și Adrian Năstase în brațele vînjoase ale poporului, mai curat și mai cîrlionțat ca oricînd”, mai spune Mircea Dinescu în revista de satiră.

Editorialul integral poate fi citit în versiunea online a revistei de satiră Cațavencii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel