Dincolo de știri: MONICA MACOVEI, fuziune cu PMP. Scenariu pentru Traian Băsescu în epoca post-Udrea

PMP, partidul lui Traian Băsescu, ar putea ”fuziona” cu Mișcarea inițiată de Monica Macovei. Este scenariul lansat de jurnalistul Val Vâlcu în emisiunea "Dincolo de știri", realizată de Cristina Țopescu la Antena 3.

"Traian Băsescu are acum PMP-ul fără Elena Udrea. S-a dus să-și ia în primire biroul după ce Elena Udrea a fost arestată. Inițial, Traian Băsescu a anunțat că merge la PMP pe 22 decembrie. Nu s-a mai dus. În plus, s-au anulat și cele două interviuri pe care le pregătea. S-a spus că acestea vor apărea în ianuarie, dar nu au mai fost publicate. Abia după arestarea Elenei Udrea, Traian Băsescu s-a dus la PMP, el vrând să păstreze legătura cu acel vehicul politic", a zis Val Vâlcu la Antena 3.

"PMP-ul nu are valori. Intelectualii au plecat din partid. Eugen Tomac este cunoscut de toată lumea din Moldova, dar ce ghinion... candidează în România. Mai este domnul Gelu Vișan și cam atât. Și atunci vine Monica Macovei cu capitalul său de simpatie, verticalizată pe tema anti-corupție și îl girează într-un fel pe Traian Băsescu", a mai punctat jurnalistul.

Traian Băsescu nu o mai apără pe Elena Udrea

"Traian Băsescu nu mai are cum să o apere, pentru că a lăsat-o din mână aşa cum a făcut întotdeauna, s-a debarasat de toţi. Poate o duce cu vorba, poate, prin acest ping-pong al declaraţiilor de la televizor, îi spune, 'ştii, mai stai până la proces, vom vedea după proces. Așa cum îi mai dai muribundului o speranţă: rezistă că poate se inventează serul minune. După proces va spune că nu a știut, că i-au fost înșelate așteptările, va plânge, cum a plâns și după Stolojan”, a adăugat Val Vâlcu.

VEZI ȘI: Oana Stancu, după revenirea la Antena 3: Incredibil! Am fost...

Asociaţia M10, proiect civic care precede un partid

Monica Macovei a înfiinţat Asociaţia M10, proiect civic ce precede înfiinţarea unui nou partid politic în cursul acestui an, având la bază "decalogul celor 10 porunci pentru politicieni" din campania pentru alegerile prezidenţiale. Până acum au fost înregistrate 3500 de cereri de de adeziune la Asociația M10, completate online. Infrastructura și fondurile lipsesc. În condițiile acestea, pare greu de crezut că Asociația M10 poate deveni un partid până la alegerile din 2016, în timp ce PMP are o structură  funcțională de partid și este în căutare mesaj și de vectori de imagine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel