Dinamovistul Cornel Dinu intervine în războiul FCSB - Steaua: Singura soluție e pacea, reîmpăcarea

Cornel Dinu, unul dintre simbolurile lui Dinamo, intervine cu o declaraţie în războiul dintre FCSB-ul lui Becali şi Steaua lui Talpan.

”Procurorul” a lăsat de înțeles că împăcarea dintre cele două părți ar reprezenta un pas important pentru viitor și a spus că vede absolut normal ca echipa lui Gigi Becali să evolueze pe Stadionul Steaua.

”Mă bucură că s-a făcut la Ghencea un stadion nou. Singura soluție a progresului, și în societate, și în fotbal, e pacea, reîmpăcarea și respectul conform legii și regulilor dintre noi sub toate aspectele”, a spus Cornel Dinu, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

”Nu văd de ce să joace CSA Steaua și să nu joace FCSB-ul, indiferent de litigiile mai mult sau mai puțin discutabile din punct de vedere al legalității juridice”, a mai spus Cornel Dinu, la Digi Sport.

Descriere Stadion Steaua Bucuresti

Noua arena are o capacitate de 31.254 locuri și indeplineste criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competitii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

Constructia, in valoare de aproximativ 81 de milioane de euro, nu este un simplu stadion de fotbal ci un complex sportiv in adevaratul sensul al cuvantului si cuprinde:

9 sali de antrenament pentru alte discipline sportive ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti;24 de camere de cazare pentru sportivi;spatii pentru Muzeul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti;zona de presa si sky-box-ul in partea superioara a Tribunei 1, pentru a spori vizibilitatea si care respecta standardele UEFA si FIFA;zona de promenada destinata publicului.

Suprafata de teren are dimensiunile standard (lungime de 105 m si o latime de 68 m) si este prevazuta cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie si incalzire pentru sezonul de iarna. Noua arena va putea gazdui si competitii sportive de rugby.

Lucrarile au fost finantate de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii, in conformitate cu prevederile OG 25/2001, privind infiintarea Companiei Nationale de Investitii C.N.I. - S.A., cu modificarile si completarile ulterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel