Dinamo - Viitorul, dezastru. Negoiță și-a anunțat plecarea. Declarații incediare: Filip nu e fotbalist

Ionuț Negoiță a ieșit la atac și a făcut declarații fără precedent după înfrângerea umilitoare a lui Dinamo, acasă, cu Viitorul (0-4).

Contestat vehement de fani, patronul lui Dinamo spune că nu are nicio vină și că le-a oferit toate condițiile jucătorilor. Ionuț Negoiță l-a făcut praf pe Steliano Filip și a confirmat incidentul de la Piatra Neamț când mai mulți fotbaliști au băut până dimineață înaintea meciului. Cei cinci petrecăreți vor fi amendați cu 3.000 de euro.

”Nu înțeleg reacția suporterilor. Ce vor de la mine? Eu am fost și sunt o persoană bine intenționată. Eu am făcut o greșeală că am intrat în această poveste, nu eram personajul potrivit. Am fost avertizat că voi fi înjurat pe banii mei. N-am vrut să ascult, m-am ambiționat. Îi înțeleg pe suporteri că sunt dezamăgiți de jocul echipei. Eu am obosit, sper să vină cineva mai bun ca mine. Dinamo e un club interesant și nu cred că se pune problema să nu se găsească un cumpărător.

Anul acesta avem cel mai mare buget pe care l-am avut vreodată de când sunt eu la Dinamo și cred că jocul ar fi trebuit să fie pe măsură. Am fost prea băiat bun. Pentru mine salariile au fost mereu pe primul loc. Au mașini noi nouțe, au apartamente toți jucătorii, au salariile la zi. Unii dintre ei nu au bun simț și nu sunt profesioniști.

Tot așteptăm după Filip pe care toți îl vedem fotbaliști. Nu are nicio treabă! Eu am încercat să fiu rezonabil, am zis că lumea mai greșește, dar ce s-a spus despre el în acea noapte la Piatra Neamț e foarte adevărat. Au făcut beție până spre dimineață. După aia ne mirăm de ce pică din picioare, de ce au entorse, de ce au rupturi.

Uitați-vă, jucătorii de la Viitorul îl învârt ca pe un titirez. N-au fost chiar 6 jucători care au petrecut (n.r. Filip, Hanca, Nedelcearu, Muțiu, Costache, Dudea), eu am nominalizat doar marii fotbaliști. Toți cei care au fost acolo au penalizați cu 3.000 de euro și poate de mâine vor rămâne și fără mașini. Le-am mărit salariile degeaba. Și Hanca a fost în noaptea aceea! I-am dat apartament cu 3 camere, că avea cu două camere. În schimb, fotbal nu mai joacă băieții ăștia. Se cred foarte importanți”, a spus Ionuț Negoiță la Digi Sport 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel