Dinamo, vânzare. Suma încasată de Negoiță și noul patron

Ionuț Negoiță s-ar fi înțeles pentru vânzarea lui Dinamo.

Konstantinos Tsakiris, 47 de ani, va fi patronul lui Dinamo dacă afacerea pe care a stabilit-o cu Negoiță se va desfășura conform planului: Ionuț încasează 9 milioane de euro și-i cedează grecului toate acțiunile pe care le deține, informează GSP.

Prețul total va fi în jurul a 9 milioane de euro, atât va încasa Negoiță pentru un "exit" pe care-l anunță de o jumătate de an. Negocierile cu Tsakiris s-au purtat prima dată "face to face" în urmă cu două săptămâni.

Konstantinos Tsakiris are 47 de ani și e moștenitorul unor afaceri de transport maritim. Averea lui e estimată spre o jumătate de miliard de euro. A mai avut o încercare în fotbal în urmă cu 12 ani, când a cumpărat-o pe Panionios cu 3,5 milioane de euro. În cinci sezoane, Tsakiris a tocat 35 de milioane de euro fără să obțină vreun rezultat cu adevărat mare, echipa nu a urcat peste locul al 5-lea în campionat. Investițiile lui au atras nume importante, dar lipsite de chef, aflate la finalul carierei: Alvaro Recoba, de la Inter Milano, și Fabian Estoyanoff, fost la Valencia, au fost transferuri mai bune pentru publicitate decât pentru rezultate, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel