DINAMO. Torje, decizie privind plecarea. Anunțul impresarului

foto: fcdinamo.ro
foto: fcdinamo.ro

Impresarul Cristea Opria anunță plecarea lui Gabi Torje de la Dinamo. Mijlocașul nu va mai continua din vară, când i se va termina împrumutul la formația alb-roșie.

"Vă daţi seama că Torje este foarte afectat. El nu a venit la Dinamo să se bată acum pentru play-out, a venit la Dinamo să se bată pentru primele locuri. S-a întors pentru că îi era dor de meciurile cu Steaua, dar dorea să ajute echipa să se califice în play-off.

Nu se mai pune sub nici o formă problema ca Torje să rămână la Dinamo! El mai are un an de contract cu ruşii şi o să vadă de la vară ce o să se întâmple. Ori o să fie vândut definitiv la altă echipă ori îşi găseşte un angajament tot sub formă de împrumut, dar este clar că la Dinamo nu o să mai rămână.

[citeste si]

Torje are valoare să joace în străinătate. Aceste meciuri din Liga 1 lui Gabi i-au prins bine, dar este mare păcat că Dinamo nu s-a calificat în play-off.

Fotbalul românesc avea mare nevoie de această formaţie în play-off. De spectacolul din tribune nici nu mai are rost să amintesc. Este mare păcat de tot ce s-a întâmplat. Torje şi-a dorit din tot sufletul să ajute Dinamo să se lupte în play-off. Dar poate că Dinamo o să facă treabă bună în Cupa României, deşi vor avea un meci greu la Craiova", a zis Opria pentru Fanatik, citat de GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel