Dinamo-Steaua, scor final în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal: 3-1

Dinamo a învins Steaua cu scorul de 3-1 (2-1) în meciul programat miercuri pe "Arena Națională" din București, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Steaua a obținut după numai opt secunde un penalty, transformat de Fernando Boldrin în minutul 4. Sergiu Hanca, tot din penalty, a egalat în minutul 37.

Ionuț Nedelcearu a adus-o în avantaj pe Dinamo în minutul 45+5, servit de Hanca la o lovitură liberă care a surprins apărarea Stelei.

Cel de-al patrulea gol al partidei a venit în în minutul 58, după ce Adam Nemec a punctat în urma unei gafe a defensivei steliste.

Peste 22.000 de spectatori au urmărit meciul din tribunele Arenei Naționale.  de nivel modest.

Peluza "Cătălin Hîldan", coregrafie 3D + proiecție VIDEO, în două episoade

"Câinii" au realizat o coregrafie nemaivăzută până acum pe stadioanele lumii, în două episoade, fapt ce  a întârziat startul derby-ului cu aproximativ 10 minute.

Din peluza dinamovistă s-a ridicat o pânză uriașă, iar nocturna s-a stins în momentul în care cei 22 de jucători se salutau la mijlocul terenului, pe respectiva pânză fiind proiectate imagini video cu golurile lui Dinamo din meciurile cu Steaua. Fondul sonor a fost asigurat de melodia lui James Last - This is my song, celebrul generic al emisiunii Telecinemateca, de pe TVR 1, scrie gsp.ro.

După aprinderea nocturnei, dinamoviștii au completat coregrafia cu un alt moment: peluza a fost acoperită de cartoane albe, iar pânzele ridicate au construit o imagine 3D în care erau prezentați doi suporteri ce intrau pe stadionul "Ștefan cel Mare".

Dedesubt, a fost afișat mesajul: "De mână cu cei mici, redăm culoare vieții!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel