Dinamo-Steaua: Moment emoționant, în memoria victimelor din Colectiv

Coregrafie specială a dinamoviștilor, duminică seară, pe stadionul din "Ștefan cel Mare", cu ocazia derby-ului cu Steaua, în memoria celor 60 de victime ale incendiului de la Colectiv.

"Omagiul unei peluze, unui popor, unei țări creștin ortodoxe", a fost mesajul Peluzei Cătălin Hâldan, care a afişat şi un banner negru pe care au fost desenate trei cruci, potrivit digisport.ro.

Înaintea meciului s-a ţinut şi un minut de reculegere.

Suporterii din "Ștefan cel Mare" anunţaseră că din coregrafia ultrașilor roș-albilor vor lipsi torțele și materialele pirotehnice, în semn de respect pentru memoria victimelor din clubul Colectiv, din urmă cu trei săptămâni.

Meciul Dinamo-Steaua a început la ora 20:30, în etapa a 18-a din Liga 1, fiind cea de a 160-a confruntare directă dintre cele două forţe ale fotbalului românesc.

Echipa Dinamo: Cerniauskas - Fai, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip - P. Anton, Vojnovic - Rotariu, Palic, Shalaj - EssombeMircea Rednic

Mirel Rădoi a aruncat în luptă pentru Steaua pe Niţă - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme - Breeveld, Filip - Ad. Popa, Stanciu, Tudorie - Tade.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel