DINAMO-STEAUA LIVE duminică, de la ora 20:30. SCOR FINAL

DINAMO-STEAUA LIVE. Se anunță o seară INCENDIARĂ: Dinamo și Steaua vor juca duminică, de la ora 20:30. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla toate fazele tari ale meciului și scorul final.

FINAL DE MECI!

minutul 90+5: Tade deviază bine, dar Cerniauskas respinge cu un reflex de zile mari.

minutul 90: Arbitru de rezervă arată 6 minute e prelungiri!

minutul 84: Două cartonașe roșii! Atât Dinamo cât și Steaua rămân în 10 oameni.

Steliano Filip îl ia de gât pe Hamroun și fotbalistul Stelei cade la pământ. Imediat după asta pornește un scandal. FILIP VEDE CARTONAȘUL ROȘU! Hamroun a primit cartonaș galben, iar imediat l-a văzut și pe al doilea și a plecat la vestiare.

minutul 81: Dinamo egalează cu doar 10 minute înainte de finalul partidei. Bicfalvi marchează cu o lovitură de cap de lângă Papp și înscrie în poarta fostei sale echipe.

minutul 79: Niță face o paradă spectaculoasă! Bicfalvi execută lovitura liberă peste zid și Niță scoate de la încheietura barelor.

minutul 72: Hamroun este văzut bine cu o centrare în careu, dar reluarea sa cu capul este mult pe lângă buturile dinamoviștilor.

minutul 61: Palici execută un corner, mingea ajunge la Batin, îl evită pe Muniru, și trage cu stângul, dar balonul ocolește poarta lui Niță.

minutul 56: Marc centrează înșelător de pe partea dreaptă și mingea e respinsă cu greu în corner de Niță.

A început a doua repriză

minutul 45+2: Hațegan fluieră sfârșitul primei reprize!

minutul 39: Ciprian Marica e înlocuit de Sulley Muniru.

minutul 19: Essombe scapă singur cu portarul, dar se pierde cu firea și trimite slab. Niță se opune și prinde balonul.

minutul 12: Dinamo ratează o ocazie uriașă! Bicfalvi a fost aproape să înscrie, dar Tamaș se opune, mingea ajunge la Rotariu, care trage, dar Varela scoate fabulos de pe linia porții!

minutul 10: Steaua București deschide scorul în Ștefan cel Mare. Hamroun este văzut bine în stânga de Stanciu și algerianul înscrie cu un șut la colțul lung!

minuntul 5: Hamroun execută o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, dar mingea e trimisă prea lung și e prinsă cu greu de Stanciu. Decarul centrează în careu, dar execuția din foarfecă a lui Marica e imprecisă.

Prima repriză a meciului dintre Dinamo și Steaua a început!

Echipele de start: 

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Pulici, St. Filip - Anton, Palici - Romario, Bicfalvi, Rotariu - Essombe
Rezerve: Rîmniceanu – Nedelcearu, Gnohere, Bartalstovu, V. Costache, Batin, Olteanu

Steaua: Fl. Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, N. Stanciu - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun - Marica
Rezerve: V. Cojocaru – Râpă, Muniru, Momcilovic, Tade, Bourceanu, Popadiuc

DINAMO-STEAUA LIVE. Dinamo și Steaua se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Partida se va juca pe Ștefan cel Mare și sunt șanse mari ca stadionul "câinilor" să se umple, la fel ca la meciul din Cupă. 

DINAMO-STEAUA LIVE. La meciul de diseară sunt așteptați să vină și fanii Stelei. Conducerea roș-albaștrilor a cerut conducerii dinamoviste bilete, iar la ora meciului 600 de fani ai Stelei pot veni să își susțină favoriţii.

DINAMO-STEAUA LIVE. Mircea Rednic a anunţat că nu se poate baza pentru meciul de duminică, contra Stelei, pe serviciile a trei jucători: "Am trei jucători care nu vor face parte din lot. Hanca e suspendat, Petre e puţin accidentat, iar Ekeng nu s-a refăcut după accidentarea de duminică. Filip revine, Essombe s-a antrenat normal şi s-ar putea să şi joace".

DINAMO-STEAUA LIVE. Reghecampf nu este îngrijorat și anunță că Steaua este gata să facă un meci mare duminică, împotriva lui Dinamo. Față de partida din Cupă, tehnicianul va opera mai multe modificări. Astfel, cel mai probabil, în primul "11" vor reveni Niță, Varela, Pintilii și Marica.

Dinamo București și Steaua București au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal.

DINAMO-STEAUA LIVE. În prima repriză s-a jucat un fotbal destul de încâlcit, în care Steaua a avut mai multe ocazii și mai clare. Chipciu a ratat șutul din poziție bună (16), el irosind o mare ocazie și în minutul 43, din poziție ideală. Ex.dinamovistul Tamaș a creat și el pericol la poarta echipei gazdă, cu un voleu trimis puțin peste poartă (45).

DINAMO-STEAUA LIVE. Dinamo a cerut două penalty-uri, în min. 18, când Hanca a șutat în mâna lui Momcilovic, aflat în careu, și în min. 26, la un duel între Râpă și Palic. Dacă Steaua a controlat finalul primei reprize, Dinamo a început mai bine partea secundă, iar șutul lui Gnohere a fost blocat de defensiva roș-albastră (51). Dorin Rotariu și-a creat și el o oportunitate bună, dar șutul său a trecut peste poartă (65).

DINAMO-STEAUA LIVE. Enache putea da lovitura pe contraatac, dar a trimis mingea pe lângă poartă, cu capul, din centrarea lui Adi Popa (81). Apoi, la poarta cealaltă, Tamaș (83) a avut o intervenție providențială la șutul lui Rotariu. Steaua a avut o ocazie mare de gol în minutul 86, când Stanciu a șutat de la 24 de metri, dar mingea a lovit bara.

DINAMO-STEAUA LIVE. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în campionat, primul meci încheindu-se la egalitate, 0-0, cu Steaua echipă gazdă, iar în retur a câștigat Dinamo.

DINAMO-STEAUA LIVE. Returul va avea loc în data de 21 aprilie, dar până atunci Dinamo și Steaua se vor înfrunta duminică, tot în Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima etapă din play-off.

DINAMO-STEAUA LIVE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla LIVE toate fazele tari ale meciului care va începe la ora 20:30. Scorul final îl aflați aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel