DINAMO-STEAUA. Filip, înaintea meciului cu Steaua: Suntem pe un drum bun. Suntem peste ei

DINAMO-STEAUA. Fotbalistul dinamovist Steliano Filip a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se bucură că echipa sa este "pe un drum bun", are jucători de valoare, în opinia sa "peste" Steaua, adversara din prima etapă a play-off-ului Ligii I.

"Este foarte important pentru noi să câştigăm pentru că vom juca acasă. Sunt convins că dacă vor veni în număr cât mai mare cum au venit şi în meciul de Cupă vom câştiga. Ar fi ideal să câştigăm duminică. Steaua are un lot foarte bun, cu jucători de valoare, dar eu mă uit la echipa mea, mă bucur că suntem pe un drum bun, că avem jucători de valoare şi cred că suntem peste ei. Important e să ne vedem de treaba noastră, să jucăm cât mai bine şi să câştigăm", a spus Filip.

Steliano Filip a precizat că i-ar fi plăcut să joace pe Arena Naţională: "Mi-aş fi dorit pe Arena Naţională pentru că e un stadion frumos şi e păcat că nu se poate juca pe el. Dar important e să câştigăm oriunde am juca".

Andrei Marc s-a declarat motivat înaintea meciului cu Steaua. "Ar fi al treilea derbi pentru mine şi vreau să arăt că merit să mă menţină în echipă. E un meci total diferit, jucăm acasă, jucăm în campionat, în Cupă mai avem şi returul. Noi nu am vrut să riscăm. Consider că ne vom califica în retur şi acest meci acasă trebuie tratat diferit. Vom juca la victorie", a spus Marc, adăugând că dintre Arena Naţională şi stadionul Dinamo preferă arena din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Eu vreau pe Dinamo să joc, îmi place mai mult decât pe Arena Naţională".

Echipele Dinamo şi Steaua, care au fost adversare joi în Cupa României, se se vor întâlni şi duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel