Dinamo, stadion nou. Lovitură pentru ”câinii roșii”

Stadion Dinamo
Stadion Dinamo

Viceprim-ministrul Paul Stănescu a anunţat că stadionul din "Ştefan cel Mare" nu va fi gata pentru a fi inclus în Euro 2020.

Ca soluţii de înlocuire au fost incluse arenele din Giurgiu şi Ploieşti. Stadionul din "Ştefan cel Mare" va fi finalizat în 2021, altfel de mâine va începe demolarea arenei din Ghencea, inclusă în programul pentru turneul final din 20202 alături de Giuleşti şi Arcul de Triumf, informează Prosport.

Pe siteul CNI, Compania Naţională de Investiţii, se arată că: "Stadionul Dinamo - Conform temei de proiectare transmisa de beneficiar, capacitatea noului stadion va fi de 18.000 de locuri.

A fost demarata procedura de achizitie publica pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate, care a avut deschiderea ofertelor pe data de 11.05.2018. La data de 18.07.2018 a fost semnat contractul privind intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate la obiectivului de investitii "Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti", mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel