Dinamo, play-off: Suntem încrezători

Fundaşul Mihai Popescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că e încrezător că Dinamo Bucureşti se va califica în play-off-ul Ligii I de fotbal. 

Tot timpul am fost încrezători în noi şi o să prindem play-off-ul, o să vedeţi, a afirmat Popescu. Pauza competiţională ne-a prins bine, am pregătit meciul cu Mediaş de mâine. Suntem încrezători că o să facem un meci mare şi o să luăm toate cele trei puncte. Au venit şi colegi noi, i-am primit cu braţele deschise, s-au integrat destul de repede şi sper să ne ajute, cum a promis Mister. E normal ca fiecare antrenor care vine să caute să-şi întărească lotul, Mister aşa a decis şi sperăm că a luat o decizie bună, a mai spus fundaşul dinamovist. 

Mihai Popescu a apreciat evoluţiile reuşite de Gaz Metan în acest campionat, echipa din Mediaş fiind mai sus în clasament decât Dinamo. 

Gaz Metan e o echipă destul de bună. Momentan sunt pe loc de play-off, au dovedit că au o echipă bună, au câţiva jucători cu experienţă, plus aceşti jucători noi care au venit la începutul anului şi au dovedit că s-au integrat destul de bine, formează o echipă destul de puternică. Noi jucăm acasă şi trebuie să demonstrăm că avem valoare şi merităm să fim în play-off, a spus Popescu. Nu există adversari slabi, depinde de fiecare meci în parte cum îl tratezi, de modul în care intri pe teren în ziua respectivă. Momentan au acumulat mai multe puncte decât noi, de aceea sunt deasupra noastră, a subliniat Mihai Popescu. 

Fundaşul a explicat şi cum a reuşit să îşi recâştige un post de titular la Dinamo

Mister mi-a dat şansa să joc de când a venit. Am jucat slab, am ieşit din echipă şi m-am gândit la lucrurile pe care le-am făcut mai puţin bine şi m-am pregătit mai bine, am fost mai atent la deciziile pe care le-am luat şi asta probabil l-a determinat să mă bage înapoi în echipă. 


Deşi vremea este potrivnică fotbalului, jucătorul dinamovist este convins că fanii vor susţine echipa la meciul de vineri: Suporterii au demonstrat că sunt alături, nu contează vremea, că e frig, plouă sau ninge, au fost alături de noi tot timpul şi le mulţumim pe această cale. 

Dan Nistor a reluat antrenamentele

Mihai Popescu a menţionat că Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a reluat antrenamentele după accidentarea suferită în meciul cu FCSB: Nistor s-a pregătit cu noi, dar nu de la începutul săptămânii, a avut câteva zile de pauză. Sperăm că va putea juca, e căpitanul nostru, sperăm că va intra în teren şi ne va ajuta. 

Dinamo o va întâlni pe Gaz Metan Mediaş vineri, de la ora 20,30, pe stadionul Dinamo din Capitală, în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 5, iar Dinamo se află pe 9 în clasament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel