Dinamo, pe punctul de a pierde baza sportivă de la Săftica. Apelul fanilor

Dinamo  este pe punctul de a pierde baza de la Săftica din cauza unei datorii de 35.000 de euro scadente pe 15 aprilie, au anunțat fanii clubului. 

În pericol de retrogradare în Liga a II-a, Dinamo București a mai primit o lovitură. Fanii au anunțat prin intermediul paginii Peluza Cătălin Hâldan că dacă nu va fi plătită suma de 35.000 de euro până pe 15 aprilie către ANAF, dinamoviștii vor rămâne fără baza de la Săftica. 
Comunicatul Peluza Cătălin Hâldan.

"Câinilor, TREBUIE SĂ SALVĂM SĂFTICA!

Trebuie să salvăm CEEA CE NE APARȚINE! Riscăm să pierdem Baza de la Saftica, locul unde de decenii se antrenează echipele de seniori și juniori de la Dinamo. Sediul Academiei de Fotbal Dinamo.

Avem două zile în care să mai strângem încă 35.000€ pentru rata către ANAF. Scadența este pe 15 aprilie.

Altfel, vom pierde singura proprietate a clubului.

Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă.

Dacă nu achităm la timp această rată, Baza Sportivă de la Săftica intră în proprietatea Statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde de-a lungul anilor s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Caludiu Niculescu...

Putem ajuta prin donații pe platforma www.programddb.ro, prelungiri în avans ale abonamentelor DDB sau prin cumpărarea de bilete pentru meciul de mâine https://www.bilete.ro/.../fc-astra-vs-fc-dinamo-15-apr-2021/

Banii vor fi folosiți exclusiv pentru plata acestor datorii către Stat și vor figura ca împrumut către FC Dinamo 1948.

La finalul acestui sezon de coșmar, vom organiza o adunare generală în care vom prezenta în detaliu activitatea DDB, situația la zi a cheltuielilor și rapoarte financiare.

ACUM E NEVOIE SĂ NE IMPLICĂM! Suntem supărați cu toții, dar nu trebuie să pierdem ce este al nostru. Trebuie să salvăm Săftica și de sub gajul sub care se află de la vechiul acționar majoritar și din mâinile lui Cortacero! Vom demonstra că fără intervenția noastră, Baza ar fi fost pierdută din vina acționarului majoritar. Vom demonstra că este vorba de un bun salvat de noi.

Putem ajuta și prin distribuirea acestui apel!", se arată în pagina de Facebook a Peluzii Cătălin Hâldan.

Dinamo București este într-o situație complicată și în Liga 1. La început de play-out, aceștia ocupă locul 14, la un punct deasupra lui Hermannstadt, penultima clasată. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel