Dinamo, nevoită să îşi caute antrenor. Viorel Moldovan nu pleacă de la Chindia

După ce Eugen Neagoe i-a anunţat pe şefii lui Dinamo că va lua o pauză de la antrenorat, alb-roşii s-au reorientat spre Viorel Moldovan, pe care se părea că l-au convins să vină în Ştefan cel Mare. Numai că oficialii Chindiei au intervenit şi au blocat mutarea, iar acum Dinamo trebuie să îşi caute antrenor. 

"Chiar dacă în ultimele 24 de ore au apărut tot felul de polemici şi zvonuri, dorim să îi asigurăm pe toţi suporterii noştri şi pe toată suflarea care iubeşte Chindia Târgovişte că Viorel Moldovan continuă aici munca începută vara trecută. Am obţinut o promovare istorică cu domnia sa pe bancă, mergem mai departe, avem un contract valabil până la 30.06.2020, iar dorinţa antrenorului este să rămână la Târgovişte, unde are parte de linişte şi stabilitate, şi să îşi îndeplinească obiectivul", a declarat Marcel Ghergu, preşedintele clubului Chindia Târgovişte.

Numele lui Moldovan fusese menţionat ca posibil înlocuitor al lui Eugen Neagoe la Dinamo. Chindia va juca în etapa a treia cu Universitatea Craiova, duminică 28 iulie, de la ora 18:00, pe Stadionul 'Ion Oblemenco'. În primele două etape, Chindia a obţinut un rezultat de egalitate cu Gaz Metan, 2-2, la Mediaş, şi a pierdut acasă cu FC Viitorul (0-1), meci disputat la Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel