Dinamo. Negoiță, vizită fulger în cantonament. Schimbări la echipă

ionut negoita
ionut negoita

Ionuț Negoiță s-a dus peste jucători în cantonament, înaintea meciului cu Poli Iași, fără să-i anunţe pe cei din staff.

După ce săptămâna trecută jucătorii au fost aduși cu autocarul la hotelul RIN pentru o ședinţă-fulger, de această dată patronul "câinilor" a decis să se ducă el la Săftica.

Negoiţă le-a făcut o vizită fotbaliștilor în cantonament și le-a adus o primă de 20.000 de euro, bani pe care dinamoviștii au și pus mâna pentru victoria de sâmbătă seara, 2-1 cu Poli Iași pe teren propriu.

Ultima primă pe care patronul dinamoviștilor le-a oferit-o jucătorilor a fost pe 1 mai. Atunci banii au venit după ce echipa a învins FCSB în playoff-ul campionatului trecut.

Mai mult, Negoiţă i-a solicitat o întrevedere de 10 minute și lui Miriuţă. Antrenorul a profitat și el de ocazie și s-a plâns că sunt colaboratori ai acestuia care lansează în continuare atacuri din interior la adresa echipei tehnice.

Conform Telekom Sport, scrie GSP, Miriuţă i-a transmis lui Negoiţă că el și staff-ul pot pleca imediat după meciul cu Iași dacă își vor încasa salariile până la finalul acestui sezon și jumătate din clauza de reziliere. În cazul lui Miriuţă, suma ajunge la 35.000 de euro.

Negoiţă l-a asigurat însă pe antrenor că are sprijinul său și că discuţia despre viitor o vor purta la finalul lunii decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel