Dinamo - FCSB. Becali, război: ”O să-i rupem capul lui Rednic”

Becali
Becali

Dinamo o va întâlni pe FCSB duminică în marele derby. Faptul că Dinamo trece printr-o perioadă dezastruoasă i-a dat încredere lui Becali că jucătorii săi vor obține o victorie lejeră.

Mai mult, patronul FCSB nu a ratat momentul să-l înțepe pe antrenorul lui Dinamo Mircea Rednic care l-a atacat pe Dică.

"Aștept să câștigăm meciul. Echipele mari bat fără probleme, ați văzut și în Champions League. Eu zic că față de Dinamo, cu tot respectul, suntem o echipă mare. E normal să-i batem. Dar în derby intervine bărbăția. Doar lipsa de bărbăție ne poate afecta. Valoarea este mai mare, dar contează bărbăția.

Rednic nu e om rău, declarațiile pe care le face nu sunt din răutate. El spune asta pentru a face un război psihologic. Singurele glume care nu au fost la locul lor au fost cu Luțu 1 și Luțu 2 și cea când a zis că FCSB nu are antrenor. Pentru asta, Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB care nu are antrenor o să-i rupă capul.

Până acum nu am văzut mâna lui Mircea Rednic. Lumea credea că e mai puternică, dar eu zic că e mai slabă. Am văzut că i-a scos o echipă din Liga a 3-a. Faptele vorbesc", a declarat Gigi Becali la Pro X, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel