Dinamo Bucureşti l-a transferat pe mijlocaşul croat Tomislav Gomelt

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe mijlocaşul croat Tomislav Gomelt.

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat pe mijlocaşul croat Tomislav Gomelt, care a semnat, joi, un contract pe trei ani cu clubul din Ştefan cel Mare, potrivit site-ului oficial al grupării. 

Fost component al reprezentativei sub 19 ani a Croaţiei, Gomelt a efectuat joi dimineaţa vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală. Gomelt va purta tricoul cu numărul 21 şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă programată sâmbătă 21 iulie (ora 17,00), în cantonamentul de la Săftica, relatează Agerpres. 

Gomelt (23 ani) a jucat 53 de meciuri în toate competiţiile pentru CFR Cluj, 44 în Liga 1, 8 în Cupa României şi 1 în Cupa Ligii, în perioada 2015-2017. A marcat, în campionat, două goluri pentru clujeni, cu care a cucerit Cupa României în 2016, după o finală cu Dinamo, pe Arena Naţională. Croatul a fost format la juniorii clubului Tottenham Hotspur şi a mai jucat în carieră la RCD Espanyol B, Royal Antwerp FC, FC Bari, HNK Rijeka şi Lorca FC. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel