DINAMO. Bratu: Puteam să ne facem de râs

Dinamo - Florin Bratu
Dinamo - Florin Bratu

Florin Bratu, antrenorul echipei Dinamo, apreciază că meciurile din play-off nu sunt chiar o... joacă.

Dinamo întâlneşte, marţi, de la ora 21,00, pe Stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, formaţia Juventus Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a play-out-ului Ligii I. Un meci cu o echipă pe care antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, o consideră o echipă imprevizibilă, el precizând că jucătorii săi sunt "puşi în gardă" după înfrângerea suferită în tur. 

"Meciul tur cu Juventus Bucureşti l-am pierdut şi ne-a marcat destul de mult. Iar acum suntem puşi în gardă pentru că Juventus, chiar dacă nu a acumulat multe puncte, este o echipă imprevizibilă pe care o vom trata ca atare mâine seară. Nu cred că suntem răzbunători, până la urmă fotbalul e un joc. Dar vrem să continuăm rezultatele bune din ultima perioadă", a spus Bratu. 

[citeste si]

"Puteam să ne facem de râs în play-out"

"Lumea spune că în play-out nu prea contează meciurile, dar eu spun că puteam să ne facem de râs în play-out şi la jucătorii cu experienţă şi cu personalitate pe care îi avem puteam să ne batem între noi pe la Săftica dacă aveam vreo 2-3 înfrângeri la rând. Mă bucur însă că am reuşit să îi facem să înţeleagă pe jucători că ei sunt plătiţi pentru a face spectacol şi a obţine rezultate bune. Vrem să obţinem maximum în ultimele etape rămase, e important pentru încrederea noastră, pentru ceea ce vrem să construim la Dinamo", a adăugat antrenorul dinamovist. 

Florin Bratu a menţionat că toţi jucătorii din lot au primit şanse să joace în ultima perioadă. "Eu vreau să creez competiţie şi concurenţă între jucătorii mei pentru că doar aşa putem ridica nivelul jocului. Ei au simţit că nu există niciun interes pentru cineva aparte, toţi au primit şanse din partea mea. Ei ştiu că doar cine e mai în formă şi mai bun intră în lotul lui Dinamo", a explicat el. 

În ceea ce priveşte lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB, Bratu a afirmat: "CFR Cluj a câştigat aseară şi a luat o opţiune serioasă în lupta pentru titlu. Mi-e foarte greu să cred că se pot schimba lucruri importante în ultima etapă a Ligii I, chiar dacă FCSB câştigă diseară". 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel