Dinamo. Bratu, anunț de ultimă oră despre Torje

foto: fcdinamo.ro
foto: fcdinamo.ro

Gabi Torje a reintrat în graţiile lui Florin Bratu. Antrenorul lui Dinamo a anunţat, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu ACS Poli Timişoara, că va miza mai mult pe serviciile fotbalistului revenit în "Ştefan cel Mare" în iarnă.

Bratu a spus că Torje va prinde mai multe minute în partida cu formaţia bănăţeană, care tocmai a rămas fără antrenor, după insuccesul cu FC Botoşani de pe teren propriu. "Torje s-a pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Este un jucător exponenţial pentru Dinamo şi sper ca mâine să-l vedem la treabă. Avem nevoie de jucătorul Torje şi sper ca el să fi înţeles lucrurile şi să tragă echipa uşor-uşor după el. Are potenţial şi e la o vârstă la care încă mai are de demonstrat", a declarat Bratu, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Prosport.

Gabi Torje, în vârstă de 28 de ani, este împrumutat de Dinamo de la Akhmat Groznîi până la finalul sezonului. Unul dintre idolii tribunelor din Ştefan cel Mare a strâns şapte meciuri şi a marcat două goluri de la revenire în alb-roşu.

Torje a fost exclus din lot de Florin Bratu, pentru indisciplină, înaintea partidei de la Botoşani, de pe 3 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel