Dinamo - Astra Giurgiu, SCOR într-un meci din cadrul etapei a 4-a a fazei play-off a Ligii I

Dinamo București a fost surclasată de Astra Giurgiu cu 4-1 (2-1), vineri seara, pe Arena Națională, într-un meci din cadrul etapei a 4-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, după o prestație de excepție a atacantului Denis Alibec.

Alibec, aflat în centrul unei controverse, după ce nu a fost convocat la echipa națională pentru meciurile cu Lituania și Spania, a marcat trei goluri pentru liderul Ligii I (35, 53, 67) și a realizat și alte faze spectaculoase. Pentru echipa antrenată de Marius Șumudică a mai înscris francezul Damien Boudjemaa (16), în timp ce golul lui Dinamo a fost de fapt un autogol al lui Geraldo Alves (38).

Meciul a fost primul jucat pe Arena Națională după o pauză de cinci luni și au fost prezenți 10.383 spectatori, potrivit clubului Dinamo.

Arena Națională a fost închisă la începutul lunii noiembrie a anului 2015 din cauza absenței autorizației pentru incendiu din partea ISU în ceea ce privește materialul din care este fabricat acoperișul. Cel mai mare stadion din România a fost redeschis la 18 martie după ce Primăria Municipiului București, proprietarul arenei, a primit din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București — Ilfov avizul de securitate la incendiu.

Ultimul meci jucat pe Arena Națională a fost Steaua — Pandurii 1-1 (25 octombrie), în etapa a 15-a a Ligii I.

Astra a deschis scorul prin Boudjemaa (16) care a reluat în plasă centrarea lui William De Amorim. Dinamo a avut șansa egalării, dar camerunezul Marcel Essombe a ratat singur cu portarul Silviu Lung jr (31), pentru ca apoi Denis Alibec să marcheze al doilea gol al oaspeților, șut cu piciorul stâng la colțul lung (35).

Peste trei minute, Dinamo a redus din diferență, prin autogolul lui Geraldo, care a deviat neinspirat șutul lui Paul Anton (38). Alibec a refăcut avantajul Astrei (53), după ce l-a învins pe portarul Cerniauskas, în urma unei lansări excelente reușite de Boudjemaa. Boldrin a avut și el o ocazie bună (56), dar Cerniauskas a respins, însă apoi lituanianul a scăpat balonul în plasă la șutul de la 25 de metri al lui Alibec (67). Dinamo a avut o bară, prin Valentin Lazăr (73).

Astra revine pe primul loc în clasament după acest succes. În sezonul regulat, Astra s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar returul s-a încheiat nedecis, 1-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel