DINAMO, amendă de 40.000 de lei după meciul cu Steaua

Dinamo București a primit o amendă de 40.000 de lei în urma incidentelor provocate de suporterii formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Meci de foc între eternele rivale Steaua şi Dinamo. Mai mulţi suporteri au ajuns duminică seară la secţia de poliţie. Din tribune, aceştia au aruncat pe teren cu bucăţi de scaune şi fumigene.

Clubul Dinamo a primit o amendă de 40.000 de lei, după incidentele din tribune. Şi firma de securitate a fost sancţionată cu 1.000 de lei, scrie Digi 24.

Problemele au apărut încă de la începutul partidei. Startul a fost amânat cu 10 minute după ce suporterii câinilor roşii au aprins mai multe torţe.

În repriza a doua, meciul a fost suspendat aproximativ 20 de minute, după ce o fumigenă a fost aruncată la câțiva metri de portarul Stelei. La finalul meciului, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că la acest joc au fost probleme cu galeria gazdelor, dar pe teren "nu a fost război".

La meciul de pe Arena Naţională au fost prezenţi peste 25.800 de spectatori.

Eternul derby de România, transmis de Digi Sport 1, s-a încheiat cu o nouă victorie a formației antrenate de Constantin Gâlcă. Meciul s-a desfășurat pe Arena Națională.

VEZI ȘI: Steaua a bătut Dinamo cu 3-1 și continuă cursa cu ASA Târgu Mureș pentru titlu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel