Dinamo, transfer. Teddy Mezague, la clubul din Ştefan cel Mare

Sursa: Facebook/ FC Dinamo București
Sursa: Facebook/ FC Dinamo București

Fundaşul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, a semnat, miercuri, un contract cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, prin intermediul site-ului oficial. 

Mezague, născut la Marsilia, pe 27 mai 1990, şi-a început cariera în prima ligă franceză, la Montpellier, după care a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient, ultima dată purtând tricoul echipei belgiene Mouscron. Noul dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica şi va purta numărul 90 pe tricou. 

Mezague a jucat 29 de meciuri în campionat şi două în Cupa Belgiei în sezonul trecut, pentru Mouscron, marcând trei goluri, în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem şi Lierse. Fundaşul, care a lucrat cu antrenorul Mircea Rednic la Mouscron, fiind şi coleg cu Dorin Rotariu în stagiunea trecută, a totalizat 88 de partide şi patru goluri în prima ligă a campionatului belgian, în trei sezoane competiţionale. 

În Franţa, Mezague a jucat finala Cupei Ligii în 2011 şi Supercupa Franţei un an mai târziu, ambele cu Montpellier. Este al doilea transfer perfectat de Dinamo în această săptămână, după ce marţi clubul l-a anunţat pe atacantul elveţian Danijel Subotic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel