Dinamo a transferat un jucător care a mai evoluat la Inter Milano şi Real Zaragoza

Jucătorii lui Dinamo acuză suporterii din DDB: Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru?
Jucătorii lui Dinamo acuză suporterii din DDB: Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru?

Dinamo a transferat un nou jucător. 

Fundaşul Răzvan Popa (24 ani) a semnat un contract cu clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat, joi, agentul de jucători Bogdan Apostu pe Instagram. Popa şi-a început cariera la Sportul Studenţesc, după care a mai evoluat la Inter Milano, Real Zaragoza, Burgos, Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi.

Răzvan Popa este fost internaţional de juniori şi de tineret (Under-21). Popa este al doilea transfer efectuat de Dinamo după ridicarea interdicţiei de transferuri, primul fiind fundaşul lateral Constantin Nica, transmite Agerpres.

Constantin Nica este primul jucător transferat de Dinamo după ridicarea interdicţiei

Fundaşul Constantin Nica (28 ani) este primul jucător transferat de către echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, după ridicarea interdicţiei de transferuri, a anunţat, joi, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare pe pagina sa de Facebook.

Nica, fundaş dreapta crescut de club, a mai activat pentru Dinamo în două rânduri, în perioada 2010-2013, respectiv în sezonul 2017-2018. Constantin Nica, jucător care a avut şi două selecţii în echipa naţională, a mai trecut pe la Atalanta Bergamo, Cesena, Avellino, Latina, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Vojvodina Novi Sad.

Dinamo poate face transferuri. Anunţul lui Iuliu Mureşan

Administratorul special al „câinilor”, Iuliu Mureșan, este cel care a făcut marele anunț, marți seară. „E cea mai bună veste! Este adevărat. S-a ridicat interdicția și mâine putem semna cu jucători. Primul pe listă este Constantin Nica”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru ProSport.ro.

"A FOST RIDICATĂ INTERDICȚIA LA TRANSFERURI! Este cea mai importantă victorie a lui Dinamo!

Dinamo va putea să legitimeze jucători. Începând cu Constantin Nica, un câine care a avut atâta răbdare, care se antrenează de jumătate de an cu echipa și care acum, în sfârșit, ne va putea ajuta și din teren.

'Vor urma transferuri în toate compartimentele. Avem o listă în vedere, cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape', a confirmat și Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel