Grapini: E ridicol acest individ, că om nu pot să-l numesc. Mincă: La PPDD nu avea apucături că nu avea ce să apuce

grapini coman minca
grapini coman minca

Deputatul Partidului Conservator, Gheorghe Coman, care a fugit de procurorii DNA în momentul flagrantului, apare în stenograme cerând bani pentru a organiza evenimente la care participau oameni de la vârful PC. Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, este una dintre persoanele pomenite de parlamentarul care a candidat pe listele PPDD. Ministrul a comentat, într-o intervenție telefonică la România Tv, că deputatul avea un comportament "dubios" în grupul parlamentar pentru că "stătea într-un colț".

Maria Grapini s-a arătat foarte deranjată că a fost pomenită de colegul său de partid, despre care spune că este "un individ ridicol, că om nu pot să-l numesc".

Grapini este celebră pentru postările sale pe Facebook. Multe dintre ele abundă în virgule puse greșit, erori de scriitură sau non-sensuri.

Ministrul IMM-urilor îl descrie pe deputatul Gheorghe Coman ca fiind un om dubios. "Nu stătea în grup. L-am suspectat ca fiind așa un om care ne urmărește pe noi (...) Stătea undeva într-un colț, așa. După ce a venit la noi de la PPDD nu a stat cu grupul nostru parlamentar", a declarat Grapini, care a apreciat că se discută prea mult despre un "infractor".

Ea a precizat că nu știe cine l-a adus de la PPDD, pentru că este un ministru "foarte ocupat" care nu se ocupă de "tranzacționarea parlamentarilor".

Cum pregătea Gheroghe Coman un eveniment la care urma să participe Grapini

"Băi Cipriane, și-ți mai spun și altceva și cu asta am...să-ți spun...aaa....ca la orice partid se cere niște bani, că nu mă feresc de tine, mi-a cerut niște bani ăștia... (neinteligibil)... și organizarea, uite a venit oameni, acuma vine Grapini, tre să-i fac masa cu aia... eu de unde să plătesc? Așa tu mai știi o relație, ăla mai știe o relație! Că mi-a cerut... bă da tu n-ai niciun director aici... acuma o să fie conferința mea județeană, o să zică, bă, unde mergem, ce facem... îți dai seama, combinații.... Știi tu mai bine că nu te învăț eu pe tine! Și zice bă, dar tu ce, ești vreun prost pe aici? Aia e... combinații grele pe care le știi și tu mai bine ca mine! Eu m-am dus aicea că așa a fost, eu îmi bag p... în ei, chiar nu mă duceam dar am avut obligații, la partidul ăsta! Dacă era altul...", se arată în referatul procurorilor.

Liliana Mincă: Nu avea apucături la PPDD pentru că nu avea ce să apuce

Deputatul PPDD Liliana Mincă, de la partidul care l-a făcut parlamentar pe Gheorghe Coman, se leapădă de deputat și le urează conservatorilor "să se spele pe cap cu el". Mincă l-a numit "specimen" pe fostul membru al PPDD.

Ea a precizat că parlamentarul nu avea aceleași obiceiuri când era la formațiunea lui Dan Diaconescu. "Nu avea nicio apucătură pentru că nu avea ce să apuce", a punctat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel