Din PSD, pentru Oprescu: L-am susținut. Să-și asume responsabilitatea

oprescu
oprescu

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan i-a atras atenţia primarului general Sorin Oprescu că trebuie să-şi asume responsabilitatea. El a fost susținut de social-democrații care condamnă modul în care anumiți politicieni profită de tragedia familiei copilului ucis de maidanezi, pentru a-și face capital de imagine. 

"În pixul lui Oprescu stă decizia, a candidat, l-am susţinut, trebuie să-şi asume decizia şi responsabilitatea", a spus Cătălin Ivan la Antena 3.

Europarlamentarul PSD a adăugat că "mi se pare grotesc modul în care anumiţi politicieni s-au lipit de tragedia lui Ionuţ (copilul omorât de câinii vagabonzi - n.r.), ca să câştige capital electoral".

Purtătorul de cuvânt al PSD a subliniat: "Nu cred în lacrimile unor dintre politicieni. Să faci conferinţă de presă şi să plângi mi se pare incalificabil (primarul general Sorin Oprescu - n.r.), să-ţi iei nepoata din spital (preşedintele Traian Băsescu - n.r.) şi să spui că te gândesti la Ionuţ mi se pare cumplit şi condamnabil, mai ales că vorbesc de oameni cu putere de decizie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel