EXCLUSIV  Dimineaţa moţiunii de cenzură. Grindeanu: Am vorbit cu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu a spus, vineri, 7 iulie, într-un interviu acordat DC News, că Liviu Dragnea a încercat să-şi „arate muşchii în faţa celor care poate că nu-l bagă în seamă”.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi interviu, Sorin Grindeanu a spus că a discutat cu Liviu Dragnea şi în dimineaţă moţiunii de cenzură.

„Am avut şi în dimineaţă moţiunii de cenzură discuţii cu Liviu Dragnea. Fiecare şi-a păstrat punctul de vedere", a declarat fostul premier.

Întrebat ce i-a reproşat Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu a spus: „Eu sunt extrem de sincer. Să ştiţi că nu ştiu. Trebuie să-l întrebaţi pe Liviu Dragnea. A scos acea evaluare ca şi suport pentru retragerea sprijinului politic".

„I-am spus că fac acest lucru (n.r. demisia din funcţia de premier al României) dacă ne asumăm amândoi. Înseamnă că şi tu ai greşit, hai să ne asumăm amândoi. Şi a refuzat", a mai spus Grindeanu.

„Din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea încearcă sau a încercat prin această mişcare (n.r moţiunea de cenzură) să-şi arate muşchii în faţa celor care poate că nu-l bagă în seamă. (...) Impresia mea a fost că tot timpul s-a încercat să se arate următoarea imaginea: eu sunt Parlamentul, eu sunt Guvernul, eu sunt partidul. Eu, pe persoană fizică, Liviu Dragnea", a punctat, în cadrul interviului, Sorin Grindeanu.

[citeste si]

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel