Dilema unui lider PDL: care trădători sunt mai răi, cei ce pleacă sau cei ce rămân

Petru_movilă_PDL
Petru_movilă_PDL

Plecarea lui Mihai Stănișoară la liberali nu va afecta șansele lui Vasile Blaga la șefia PDL, consideră deputatul PDL Petru Movilă, lider al PDL Iaşi, în opinia căruia este foarte greu de apreciat cine sunt "trădătorii sunt cei mai răi - cei care pleacă sau cei care rămân în partid".

Petru Movilă a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu au existat informaţii privind plecarea la PNL a prim-vicepreşedintelui PDL, mai ales că Mihai Stănișoară nu a mai trecut prin Parlament în ultimele zile.

"În ultima săptămână domnul Stănişoară nici n-a trecut pe la Parlament. S-a spus că era bolnav, dar el şi-a pregătit probabil atent plecarea la PNL. Nu ştiu care trădători sunt mai răi - cei care pleacă din PDL sau cei care rămân în partid", a afirmat Petru Movilă.

Acesta a mai susținut că nu crede că plecarea lui Stănișoară din PDL va afecta şansele lui Vasile Blaga la Convenţia naţională din 23 martie.

Deputatul Mihai Stănişoară și-a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, decizia de a se alătura liberalilor, spunând că acest partid este "singurul care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel