DIICOT-CARPATICA. Surse: Ce se întâmplă cu activitatea companiei

DIICOT Sibiu anchetează conducerea Carpatica într-un dosar de amploare în care miercuri au fost reținuți omul de afaceri Ilie Carabulea și fiul său, Oprea Carabulea, dar și alte cinci persoane. 

În ciuda problemelor în justiție tocmai cu privire la Carpatica Asigurări, firma își continuă activitatea și-și liniștește clienții. 

"Există anumite persoane care sunt anchetate, dar asta e cu totul altceva, activitatea merge în continuare exact în aceleaşi condiţii ca şi înainte, toată lumea lucrează, şi la sediu şi la filialele din ţară, vânzările au mers foarte ieri (miercuri – n.r.), sperăm să meargă la fel şi azi. Nu este niciun motiv să ne întrerupem activitatea", au precizat surse din cadrul Carpatica Asigurări, pentru Vocea Transilvaniei

Carpatica Asigurări a înregistrat, în ianuarie 2016, un volum de vânzări de 89 milioane lei, nivel în creștere cu 64,8% față de aceeași lună din 2015, când valoarea vânzărilor se ridica la 54 milioane lei. Compania a subscris 260.902 de polițe, în ianuarie 2016, cu peste 43% mai mult față de cele 182.355 polițe subscrise în perioada similară a anului trecut, conform unui comunicat al societăţii. 

Potrivit surselor citate de Vocea Transilvaniei, la sfârșitul anului 2014, începutul anului 2015, Oprea Carabulea (împuternicitul lui Ilie Carabulea), Daniel Micu, Georgeta Crideanu, Ana Popa și Angela Toncescu au constituit un grup infracțional organizat în scopul săvârșirii unor infracțiuni prin care se urmăreau protejarea intereselor financiare ale Carpatica Asigurări și evitarea suspendării autorizației de funcționare de pe piața asigurărilor din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel