Diferența dintre cafeaua naturală și cea sintetică

O cafea pe zi şi atât! Majoritatea adulţilor consideră 300 - 400 mg de cafea pe zi ca fiind un consum moderat, însă acest lucru variază de la o persoană la alta. Fumătorii procesează cafeina mai rapid, astfel că ei simt nevoia să bea mai mult pentru a simţi efectul acesteia, notează www.huffpost.com.

Cafeina ajută la concentrare şi creşte acuitatea mentală, ajută în performanţa sportivilor. Anumite persoane ajung să dezvolte o toleranţă faţă de aceasta. Ceaşca de cafea pe care o bei azi nu are acelaşi efect ca prima pe care ai băut-o în viaţa ta.

Toleranţa la cafeină este diferită de alte droguri. Alcoolicii, de exemplu, dacă renunţă la băutură câţiva ani, apoi se reapucă, vor ajunge din nou să aibă aceleaşi probleme. Nu este neapărat valabil acest lucru şi în cazul cafeinei. De fiecare dată când vei renunţa la ea şi te vei reapuca de băut vei simţi un boom de energie la oricare primă băutură cu cafeină băută.

Cafeina naturală nu este mai bună decât cea sintetică - sunt aceleaşi chimicale la mijloc. Cea sintetică este mai ieftină şi mai des folosită. Cea naturală nu are mai multe beneficii decât cealaltă, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel