Diferența dintre cafea și ness. Mit spulberat, beneficii

Diferența dintre cafea și ness. Mit spulberat, beneficii. Cafea sau ness? Care este mai sănătoasă? De-a lungul timpului au apărut mai multe mituri legate de cafeaua solubilă, denumită popular.

Diferența dintre cafea și ness. Mit spulberat, beneficii. Există multe persoane care încă nu ştiu care e varianta mai sănătoasă. De fapt, ness-ul nu este altceva decât o cafea fără zaţ. Cafeaua este îngheţată, apoi mărunţită şi deshidratată. Potrivit producătorilor, procesul tehnologic nu implică niciun fel de chimicale.

Diferența dintre cafea și ness. Mit spulberat, beneficii. Un mit des invocat este cel potrivit căruia nessul - sau cafeaua solubilă - este mai tare. Nimic mai fals, dacă ar fi să neluăm după studiile ştiinţifice. O ceaşcă de cafea de 150 mililitri de ness are aproximativ 50 de miligrame de cafeină, în timp ce una clasică are 80 de miligrame de cafeină. Astfel, stările de agitație invocate ar putea fi invocate din cauza consului prea ridicat de ness.

Beneficii cafea

Diferența dintre cafea și ness. Mit spulberat, beneficii. Cafeina din cafea este folosită şi în unele reţete de medicamente împotriva somnolenţei, a oboselii sau pentru ameliorara durerile, potrivit organizaţiei „Food an Drug Administration". De asemenea, aceeași substanță ar ajuta la scăderea în greutate și poate preveni îngrăşarea.

Diferența dintre cafea și ness. Mit spulberat, beneficii. Există și o serie de teorii conform cărora cafeina ar reduce pofta de mâncare şi ar stimula termogeneza, un metodă prin care organismul generează căldură şi energie. Ba mai mult, ar lupta chiar și împotriva depresiei grave. Cercetătorii au ajuns la concluzia că o ceaşcă de cafea pe zi ar scădea gândurile suicidale, scrie Adevărul. Cafeaua poate ajuta și la puterea de concentrare şi memorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel