Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile, fără efort

Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Regimul Natman, cunoscut drept regimul stewardeselor, durează 4 zile, cât durata medie de escală între două zboruri.


Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Dieta este foarte restrictiva, anumite alimente fiind complet interzise. S-ar putea să te simţi lipsit de vlagă şi să fii ameţit. De asemenea, cei care decid să ţină această dietă sunt expuşi tulburărilor digestive. Poate cauza probleme de tranzit şi digestive.

Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Regimul Natman combina două metode care îţi permit să pierzi între 3 şi 5 kilograme, doar în 4 zile. Dieta proteică: alimentele permise sunt bogate în proteine. Dieta hipocalorica: limitarea aportului de energie pentru a forţa corpul să apeleze la rezerve. Mesele nu vor depăşi 1000-1500 de calorii zilnic.

Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Meniu

Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Micul dejun: O cafea sau un ceai fără zahăr. Poţi folosi îndulcitori precum ştevia sau aspartam; o jumătate de grepfruit.

Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Prânzul: 150 de grame de friptură la grătar (vită, pui sau curcan), pregătită fără unt sau ulei. Se serveşte alături de o salată verde, asezonată cu suc de lamaine sau sos vinaigreta. Salată poate fi şi de roşii cu ulei de măsline; un măr.

Dieta stewardeselor. Slăbești 5 kilograme în 4 zile. Cina: Două ouă fierte sau 150 de grame de carne fiartă de curcan; Fasole verde sau brocolli, fierte şi cu un pic de ulei de măsline; o jumătate de grepfruit sau o portocală.

Vezi și: Cum poți mânca ciocolată fără să te îngrași. Patru trucuri eficiente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel