Cinci greșeli pe care le faci când vrei să slăbești. Ține cont de ele pentru a ajunge la silueta la care visezi

Cinci greșeli pe care le faci când vrei să slăbești. Ține cont de ele pentru a ajunge la silueta la care visezi. Sursa foto: freepik.com
Cinci greșeli pe care le faci când vrei să slăbești. Ține cont de ele pentru a ajunge la silueta la care visezi. Sursa foto: freepik.com

Pentru a scăpa de excesul de greutate trebuie să ții cont de dietă și să faci sport sau orice efort fizic.

Dacă respecți un regim alimentar, faci sport, iar cântarul se încăpățânează să arate o cifră mai mică, înseamnă că faci unele greșeli.

1. Atunci când ții o dietă, este important să mănânci corect. Rezultatul pierderii în greutate nu se va vedea, dacă nu vei mânca suficient. Dietele care implică înfometarea vor provoca daune ireparabile sănătății și nu te vor ajuta să slăbești. 

Dacă încetezi să te alimentezi suficient, corpul va intra într-un mod de economisire a energiei și va stoca rezerve. În loc să elibereze energie, corpul tău stochează excesul de grăsime. Nu te înfometa. Mănâncă alimente sănătoase care conțin proteine, grăsimi nesaturate și carbohidrați și nu te înfometa.

Nouă motive ca să mănânci vinete: au un gust unic și aduc zeci de beneficii

2. Când numeri caloriile, este important să nu treci cu vederea lucrurile mărunte. Fiecare bucățică pe care o mănânci trebuie să fie inclusă în aportul total de calorii. Chiar și cea mai mică bomboană, o bucățică de pâine sau de carne pot compensa complet toate eforturile tale anterioare.

Adaugă mărar în dietă și îți vei îmbunătăți sănătatea

3. Cel mai bine este să mănânci cinci mese mici pe zi decât să una singură. Când mănânci frecvent pe parcursul zilei, metabolismul tău rămâne activ și nivelul zahărului din sânge rămâne stabil.

Renunță alimente precum pastele, produse de patiserie și pâine făcută din făină albă, dacă vrei să sporești efectul pierderii in greutate.

4. Atunci când numeri caloriile, trebuie să ții cont nu doar de valoarea energetică a alimentelor, ci și de caloriile lichidelor pe care le bei în timpul zilei. Multe persoane ignoră conținutul de calorii al sucurilor, ceaiurilor și al băuturilor alcoolice.  

5.  Pentru a pierde în greutate, este important să folosești toate grupele musculare. Dacă corpul tău se obișnuiește cu aceeași activitate fizică, nu mai are sens să o faci.

Ai mâinile reci, părul uscat și pielea palidă? Verifică, imediat, dacă ai deficit de fier

Dezvoltă-ți un program care să fie angajați toți mușchii corpului tău, iar atunci când simți că îți este ușor să faci exercițiile și nu trebuie să depui un efort, trebuie să crești imediat sarcina! Doar așa vei obține cele mai eficiente rezultate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel