Dieta rusească. Slăbești 6 kg în două săptămâni

Dieta rusească. Slăbești 6 kg în două săptămâni / Foto: Pixabay, de cgdsro
Dieta rusească. Slăbești 6 kg în două săptămâni / Foto: Pixabay, de cgdsro

Află în articol cum ții dieta rusească.

Dacă vrei să slăbești, poți să ții dieta rusească pentru o perioadă scurtă de timp (o săptămână sau două dacă vrei să scapi de câteva kilograme în plus) și chiar și două luni întregi. Cu ea  poți slăbi și până la 7-10 kilograme, scrie vse-diety.com.

Desigur, rezultatul pierderii în greutate este individual pentru fiecare. Unii oameni se pot lăuda că slăbesc chiar și până la 20 de kilograme. De regulă, persoanele cu un exces vizibil de greutate corporală slăbesc așa mult într-un timp atât de scurt.

Cum ții dieta rusească

O caracteristică distinctivă a dietei rusești este că nu implică prezența unor produse strict definite în dietă. Merită să acordați atenție doar anumitor interdicții alimentare.

Deci, lista produselor nerecomandate include: zahăr și orice produse care îl conțin, grăsime, maioneză, muștar și alte sosuri grase și bogate în calorii, afumături, făină (puteți mânca o felie sau două de pâine neagră sau de secară pe zi), alcool, condimente din magazin.

Dacă urmați această tehnică de slăbire timp de până la două săptămâni, puteți renunța complet la consumul de sare. Dar dacă vreți să urmați dieta rusească o perioadă mai lungă de timp, este totuși mai bine să folosiți sare, dar cu moderație. Este mai bine să puneți sare în mâncarea chiar înainte de a mânca, și nu în procesul de gătire.

Alte produse care nu sunt incluse în lista de mai sus pot fi consumate. Desigur, încearcă să alegi alimentele cele mai sănătoase și nu foarte grase. Și nu mâncați în exces. Dacă mănânci în exces, te poți îngrășa, chiar și în timpul dietei.

Poți mânca de 4 ori pe zi



Este recomandat să mănânci de 4 ori pe zi. Organizează-ți programul alimentar astfel încât să fie format din trei mese principale și o gustare (între micul dejun și prânz sau între prânz și cină). Este mai bine să nu mai mâncați nimic cu 3-4 ore înainte de somn.

Încercați să nu mâncați mai mult de 200 de grame de alimente odată și mâncați la intervale aproximativ egale. Nu vă axați pe aceleași produse zilnic. Organismul trebuie să primească o cantitate suficientă de proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase, Nu uitați să beți minim 2 litri apă pe zi. Ceaiul și cafeaua fără zahăr sunt permise.

Fără îndoială, activitatea fizică va îmbunătăți rezultatele dietei. Sportul este deosebit de important pentru cei care vor să slăbească. În caz contrar, pielea se poate lăsa pur și simplu. Nu fi leneș, fă măcar exerciții elementare dimineața. Și dacă reușești să mergi la sala de sport, este și mai bine.

Importanța proteinelor

Nu uita de numele dietei. Suplimentează componentele proteice din meniu (carne slabă, pește, brânză de vaci, chefir) cu daruri ale naturii (legume, fructe, fructe de pădure).

Terciul ar trebui să fie nelipsit de pe masă. Atenție, este mai bine să le folosiți pe cele fără aditivi. Locul principal în meniu păstrați-l pentru componenta proteică, fructe, legume, fructe de pădure. Salatele de legume pot fi răsfățate cu puțin ulei de măsline, dar nu supuneți uleiul unui tratament termic. Făcând acest lucru, nu numai că îi vei crește conținutul de calorii, dar vei distruge și toate proprietățile utile.

După încheierea dietei, dacă nu ți-a cauzat disconfort, poți continua să mănânci urmând principiile alimentare de bază. Doar crești puțin conținutul de calorii și, dacă vrei te mai poți răsfăța din când în când cu unele alimente interzise, dar nu foarte des.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel