DIETA Meghan Markle. Ce evită să mănânce

Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, adoptă un stil de viață sănătos, cu multe legume, fructe de pădure şi fructe de mare.

Meghan Markle este adepta unui regim semi-vegan, pe care îl urmează mai ales în cursul săptămânii. În ceea ce priveşte gustările, alege felii de măr cu unt de migdale sărat. Merele sunt bogate în fibre, care oferă senzaţia de saţietate, iar untul de migdale asigură necesarul de grăsimi sănătoase şi de proteine. 

În loc de cafea, Meghan Markle bea sucuri de fructe. Amestecul ei preferat este cel de măr, kale, spanac, ghimbir şi lămâie. Pe vremea când filma pentru serialul „Suits", Meghan Markle nu îşi începea ziua fără să bea un pahar de apă caldă cu lămâie. 

De asemenea, are grijă să urmeze o alimentaţie bogată în Omega-3. În dieta ei se regăsesc fructele de mare şi peştele, mâncare săţioasă, dar săracă în calorii.

Evită glutenul

A menţionat într-un interviu că evită alimentele cu gluten şi consumă multe fructe de pădure şi fructe de acai, cunoscute pentru propreităţile lor puternic antioxidante, care întârziere procesul de îmbătrânire.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel