Dieta mediteraneană, efecte miraculoase

Oamenii din Spania, Grecia și Italia par mai fericiți și trăiesc mai mult și mai sănătoși decât alți europeni. Secretul lor e chiar stilul de viață și alimentația. 

Dieta mediteraneană este caracteristică celor din Spania, Grecia sau Italia. În sine, nu vorbim de o dietă, ci de un stil de viață. Ierburile aromatice, peștele, fructele de mare, uleiul de măsline sunt alimentele principale din alimentația lor. 

Acciaroli este un sat din Italia unde trăiesc cei mai mulți oameni cu vârste de peste 100 de ani. Potrivit cercetărilor, oamenii se aici au cea mai scăzută rată a bolilor de inimă și un nivel scăzut de adrenomedulină, un hormon care contribuie la obstrucţionarea circulaţiei sanguine. 

Cercetătorii au arătat că oamenii din Acciaroli sunt sănătoși datorită mișcării fizice și alimentației. Oamenii din Acciaroli mănâncă pete, carne de iepuse, pui, fructe, legume, ulei de măsline. Cercetătorii specifică, în studiu, că oamenii din Italia, din satul menționat, consumă mult rozmarin.

Prin urmare, dieta înseamnă mâncare sănătoasă, ierburi aromatice, ulei de măsline, sport. Se pare că oamenii din țările menționate o duc bine nu doar fizic, ci și emoțional. Depresia și anxietatea sunt rare aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel