Urmărește emisiunea live


Dietă Florin Chilian. A slăbit peste 10 kg în doar 15 zile: La mine așa funcționează

Florin Chilian
Florin Chilian

Florin Chilian a slăbit, într-un timp scurt, peste zece kilograme.

Invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani", Florin Chilian a dezvăluit cum a slăbit peste zece kilograme în 15 zile. „Apă și cafea", a spus Florin Chilian. „Atât", a subliniat artistul.

„E îngrozitor de greu. Eu nu slăbesc altfel. Trebuie să nu mănânc. De orice mi-e frică, dar de foame nu", a precizat cântărețul.

De asemenea, Florin Chilian a scris despre această dietă și pe Facebook: „Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile.

La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac... 15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc".

Cu ajutorul dietei cu apă și cafea a slăbit și Monica Pop. Sâmbătă, 29 iunie, a vorbit, la România TV, despre această cură de slăbire. „Nouă zile, într-adevăr, nu am mâncat nimic. Am băut o cafea dimineața. Și punct. Apă la nevoie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel