Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici Uglov te poate ajuta să slăbești până la 5 kilograme. Regimul trebuie ținut timp de 10 zile.


Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov este unul dintre cei mai mari chirurgi din lume și a ajuns până la vârsta de 104 ani. Dieta pe care acesta o recomandă te ajută să slăbești până la 5 kilograme.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici


Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Mic dejun: o ceaşcă de ceai negru sau cafea naturală fără zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuş tare şi 8 prune uscate, înmuiate de seara în apă, scrie clickpentrufemei.ro.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Prânz: 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, o portocală şi 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Ggustare: 30 g de caşcaval tare, un măr şi încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Dieta doctorului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile. Dieta se ţine 10 zile şi are rezultate remarcabile.

ATENȚIE! Chiar dacă este recomadată de un medic, consultă un specialist în nutriție, înainte de a ține această dietă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel