Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci

Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci. Ţii dietă, dar nu reuşeşti să slăbeşti deloc? Există cinci greşeli pe care s-ar putea să le faci.

Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci. Îți dorești rezultate rapid. Nu încerca să scapi într-o lună de kilograme depuse pe parcursul anului, spune Răzvan Stratulat, antrenor, potrivit unica.ro. Nu vei reuși decât să încetinești metabolismul.

Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci. Te înfometezi, transformând dieta într-un chin. Cât timp vei apela mai mult la renunțarea masivă la o serie de alimente, cu atât vei fi mai tentată să cedezi.

Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci. Nu faci sport. Oricât ai încerca să te minți, nu vei reuși să slăbești armonios fără să te apuci de sport. Mergi pe jos măcar 15 minute pe zi. Dimineața, fă 20 de abdomene.

Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci. Ții cont de calorii. Ți-ai fixat un număr de x calorii pe zi, însă nu te va ajuta mereu la slăbit. 800 de calorii din proteine te pot ajuta să slăbești, în timp ce 500 de calorii obținute din zaharuri îți pot înrăutăți situația.

Dietă de slăbire. Cinci greșeli pe care le faci. Nu îți oferi recompense. Meriți un bonus pentru a putea continua. La fiecare zece zile, două săptămâni) meriți o recompensă: o prăjitură cu fructe sau o sesiune de shopping, un masaj de relaxare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel