Dieta cu ton. Rezultate după trei zile

Dietă
Dietă

Dieta cu ton durează trei zile și te ajută să slăbești în jur de trei kilograme.  

Dieta cu ton e sănătoasă, potrivit makeyourlifehealthier.com, mai ales dacă, pe lângă ce mănânci, ai grijă să consumi cel puțin 2.5 litri de apă zilnic.  
 

Ziua 1

La micul dejun ai voie să bei o cană de cafea sau ceai, ½ de grepfrut ori suc de fructe și o felie de pâine prăjită cu unt de arahide. La prânz, ai voie să mănânci 100 – 150 de grame de salată de ton cu rucola, castraveți, roșii, o lingură de porumb fiert și o cană de cafea sau ceai. Masa de seară constă în 100 de grame de friptură de vită, 200 de grame de fasole verde la aburi, 200 de grame de morcovi rași cu câteva picături de lămâie, 100 de grame de budincă de vanilie, un măr mediu și o cană de ceai.

Ziua 2

În a doua zi, la micul dejun ai voie să mănânci o cană de cafea sau ceai, un ou fiert tare și o banană. La prânz, mănâncă 200 de grame de ton, 5 biscuiți și o cană de cafea sau ceai. Seara, 200 de grame de piept de pui la grătar, 100 de grame de spaghete fierte, 200 de grame de broccoli fiert, o banană, 100 de grame de budincă de vanilie și o cană de ceai.

Ziua 3

În ultima zi, ai voie să mănânci dimineața 5 biscuiți, 30 de grame de brânză, un măr și o cană de cafea sau ceai. Pe masa de prânz ai voie să ai un ou fiert tare, o felie de pâine prăjită și o cană de ceai sau cafea. Cina constă în 200 de grame de ton, 100 de grame de spaghete, 100 de grame de conopidă, o pară mică, 100 de grame de budincă de vanilie și o cană de ceai. Dacă ții dieta cu ton, ultima masă a zilei trebuie să fie la ora 18:00, iar în timpul zilei, este indicat să faci o plimbare de 30 de minute, notează libertatea.ro. Dacă iei pastile, înlocuiește grepfrutul cu portocale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel